Espai Bressol.

Dirigit a mares i pares amb nadons de 1 a 3 anys

Dates: inici 3 d’octubre. Sessions: Dilluns tarda de 17.30 a 18.30 h o dimecres tarda de 17.30 a 18.30

Un espai acollidor, un punt de trobada on poder observar i compartir els moments de descoberta del nadó mitjançant activitats creatives. A partir de l’observació de treballs d’artistes, s’experimenta amb els materials, els sons i moviments, la imaginació… i es va recollint i documentant tota l’experiència.

Pretén contribuir al desenvolupament harmònic del nen/a i a l’acompanyament dels pares en la criança dels fills. Ser un espai on el vincle sigui el protagonista, ajudant a madurar i potenciar les capacitats a partir del treball creatiu, tenint en compte les motivacions de cada infant i cada mare o pare.

 

Espai infants.

Dirigit a nens/es de 3 a 12 anys.

Dates : inici 4 d’octubre de 2011. Dimarts de 17.30 a 19.30 h

Un espai des d’on observar el món a través de l’art contemporani, realitzant activitats a partir de  treballs d’artistes contemporanis en actiu. Experimentem amb tot tipus de materials i tècniques, a partir del món de les idees i conceptes. Fem activitats on el procés de treball i tot el que aquest posa en joc – la curiositat, el risc, la imaginació, la presa de decisions, el diàleg…- són molt més importants que els resultats en ells mateixos.

Un espai d’activitat extraescolar on a través de l’art els nens/es s’obrin a noves idees, siguin creatius, sensibles al què els envolta, crítics i capaços de transformar  creativament.